Weer grip! krijgen op wat jij zélf belangrijk vindt in het leven!

In 2014 verloor ik zelf de grip op mijn leven na mijn diagnose kanker en vier jaar later in 2018 weer. Ik liep als het ware verdoofd de spreekkamer uit me afvragend wat er allemaal op me af was gekomen. In 2014, na een aantal operaties en een herstelperiode van een aantal maanden, heb ik mijn "normale" leven weer opgepakt. Ik ben weer gaan werken en heb het beste van mijn gezins- en sociale leven gemaakt. Ik merkte wel dat ik tegen een aantal zaken aanliep waaronder andere behoeften dan voorheen, me niet meer op mijn gemak voelen in bepaalde situaties, vertrouwen in mijn lichaam en angst, hoe ik mijn best ook deed. In 2018 kreeg ik opnieuw de diagnose kanker en toen zakte de bodem pas echt onder mij vandaan. Na een aantal dagen van nadenken en voelen, besloot ik de verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid volledig in eigen handen te nemen en de weg te bewandelen die mijn lichaam en geest me aangaven. Naast mijn ingreep via het reguliere circuit ben ik me gaan richten op de complementaire geneeskunde. Ik ben onder andere gaan kijken naar voeding, immuun-stimulatie, ontgiften, bewegen, leven in en met de natuur, body en mind, negatieve stress en wat ik met de rest van mijn leven wilde gaan doen op het gebied van werk. Ik bewandel deze weg nog steeds, ik denk ook niet dat deze tocht ooit ophoudt, met als resultaat dat ik me mentaal sterk voel, vertrouwen heb gekregen in mijn lichaam en nu mag en ben gaan doen wat ik al heel lang wilde doen, namelijk het coachen en begeleiden van mensen. En specifiek de coaching bij kanker.  

 

Een coach bij kanker houdt zich bezig met het welbevinden van de mens. Dat je je goed voelt, goed in je vel zit. Zorg voor welbevinden heeft een positieve invloed op je lichamelijke gezondheid.


Als coach bij kanker biedt je praktische handvatten en sluit je aan, daar waar je op dat moment staat en behoefte aan hebt. Een coach bij kanker helpt je weer grip te krijgen op wat je zélf belangrijk vindt in het leven en wat de kwaliteit van het leven verbetert. Het doel is dat je weer regie over je eigen leven gaat ervaren.

 

Werkwijze en kosten?

 

We maken eerst kennis met elkaar en hierin verkennen we in het kort de hulpvraag en leg ik mijn werkwijze verder uit. Vervolgens beslissen we of er een klik is en of het zinvol is om samen verder te gaan. Dit gesprek mag plaatsvinden aan de keukentafel bij jou. 

Aan het einde van de kennismaking maak ik de inschatting wat een realistisch tijdspad voor je is en hoeveel sessies er nodig zijn. Hierdoor krijg je ook direct inzage in de kosten. Een coaching gesprek van een uur kost € 75,00 excl. BTW en excl. reiskosten. Het kennismakingsgesprek kost € 35,00 excl. BTW en excl. reiskosten.

Elk traject is maatwerk, maar uit ervaring weet ik dat er tussen de 5 en 10 gesprekken van een uur nodig zijn om jou weer de regie in eigen handen te geven.

 

Contact?

 

Bel me of stuur me een mail via mijn contactpagina. Leuk je te mogen ontmoeten!